JoUW PLEK, JOUW MOMENT,
JOUW SPECIALTY COFFEE.

 "Heerlijke specialty coffee en gezelligheid is wat we te bieden hebben. Voor jouw moment, voor een smakelijk gesprek, voor … hebben wij een top plek en top koffie."
Expresso shot

PUUR GENOT

Mucho Gusto Coffee Bar is inmiddels de langstlopende specialty coffee bar in Hasselt. Vanaf dag één gaan we voor de pure smaak van koffie. Voor wat zouden we anders gaan! Koffie is een eindeloos complexe drank. Net zoals bij wijnen of ‘craft beers’ zijn er verschillende types, variëteiten, origines, verwerkingsmethodes,…. Er valt zoveel te ontdekken. En dat ontdekken doe je niet alleen bij ons in de bar. Je kan bij ons ook heerlijke koffie kopen voor thuis.

" Kom langs, ontsnap even aan de drukte en de waan(zin) van de dag, (her)ontdek hoe koffie écht proeft en wandel met de glimlach en een pakje versgebrande koffiebonen buiten. Strak plan! "
Latte art 3-delige tulp

GEEN TOEVOEGING NODIG

Dus neen, geen bijna eetbare overzoete ‘slagroom-crunch-topping-whatever-bereidingen’ voor ons. Bij ons drink je koffie, omdat je van koffie houdt. Omdat je jezelf wil verwennen en verbazen met z’n rijke en genuanceerde smaak. Een gebalanceerde espresso of heerlijk smeuïge flat white heeft geen toevoegingen nodig. Het vraagt wel verse kwaliteitskoffie, gedreven baristas, uitstekende en uitstekend onderhouden toestellen en een smaakvolle presentatie aan de klant. Een koffie-met-melkbereiding werken we dan uiteraard ook af met mooie ‘latte art’. Je hebt het al lang begrepen. Bij ons ben je van harte welkom ‘op de koffie’.

Verse munt infusie

NU EVEN NIET

Even geen koffie? We kunnen het zelf moeilijk geloven maar goed. We hebben in onze bar ook een mooi aanbod thee & infusies, warme melkdranken en enkele verfrissende soda’s. En ons home-made gebak weet zelfs de meest veeleisende zoetekauwen te bekoren.

VERSGEBRANDE KOFFIEBONEN VOOR THUIS

Thuis koffiedrinken doen we zelf elke dag. Jij misschien ook. Is dat het geval, kom dan zeker eens langs bij ons in de coffee bar. We hebben steeds versgebrande koffie in huis. Er valt wel altijd een nieuwe plantage of origine te ontdekken. Geraak je niet tot bij ons. Geen probleem. Kijk even of één van onze verkooppunten misschien dichterbij is. Of klik verder naar onze webshop en de koffie komt naar jou toe!

FILTERKOFFIE, DOEN!

Thuis filterkoffie bereiden is een zeer goed plan en wat ons betreft de beste manier om jouw koffie ontdekkingsreis vorm te geven. Ook voor filtertoestellen en koffiemolens kan je bij ons terecht. Slow coffee toestellen van Hario, Chemex en Aeropress hebben we al sinds jaar en dag in huis. Voor zij die wat minder tijd hebben maar toch een prima filterkoffie wensen, hebben we recenter de Moccamaster toestellen aan ons assortiment toegevoegd. Voor Mahlkönig en Baratza koffiemolens ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kijk alvast eens in de webshop of mail ons even.

"Filterkoffie is wat ons betreft,
dé manier om thuis koffie te leren ontdekken & appreciëren."

MUCHO GUSTO COFFEE BAR

Zuivelmarkt 44

3500 Hasselt

M: roel@muchogustocoffee.be

T: +32 474 94 56 94

OPENINGSUREN:

WEEKDAGEN: 11u00 tot 17u00 

ZATERDAG: 10u00 tot 18u00

ZONDAG (december tot februari): 14u00 tot 18u00

WOENSDAG, DONDERDAG & FEESTDAGEN: gesloten

vers geroosterde koffie

KRIJG JE ER MAAR NIET GENOEG VAN!

Als je net als ons nooit genoeg krijgt van koffie dan zijn onze bereidingstips in onze ‘LEER & DOE’ rubriek zeker iets voor jou. Wil je meer? Dan zijn onze barista-cursussen mogelijks de oplossing. Kijk hiervoor ook even bij LEER & DOE. Nog vragen? Prima! Neem gerust contact met ons op want als jouw vraag over koffie gaat, is de kans groot dat we je kunnen helpen.