TOP SPECIALTY COFFEE UIT CENTRAAL-AMERIKA ‘SOURCEN’ WE OOK GRAAG VOOR ONZE COLLEGA MICRO-ROASTERS

CENTRALS OP JOUW MAAT

Ben je als koffiebrander op zoek naar schitterende specialty coffee uit Centraal-Amerika dan heb je die bij deze gevonden. Sinds 2016 maken we jaarlijks onze selectie ‘Centrals’ (nano & micro-loten) bij onze partner-boeren in Guatemala, Nicaragua en El Salvador (fingers crossed voor Honduras).

‘Los hermanos Morales’ schitterden in de voorbije jaren in COE.
Jaarlijkse cuppings in Guatemala.

Onze partner-boeren hebben jarenlange ervaring in het telen van specialty coffee en velen van hen lieten reeds meermaals van zich spreken in de Cup Of Excellence (COE). Vaak komen hun loten in de handen van Amerikaanse of Japanse specialty traders/roasters terecht. Wij trachten een deel van die mooie nano & micro-loten naar Europa te brengen voor onszelf maar wie weet bij een volgende oogst misschien ook wel voor jou!

Cupping @ Bonds - Guatemala

TOP KOFFIE. GEEN BULL-SHIT.

We werken graag samen met gepassioneerde koffieboeren aan de andere kant van de wereld. Maar ook hier, dichter bij huis, doen we dat met evenveel goesting met onze collega-koffiebranders. Koffiebranders met het hart op de juiste plaats. Geen bull-shit verkopers maar enthousiaste vakmensen. Daar bundelen we graag onze krachten mee. En dat doen we graag persoonlijk en op maat.

Mail roel@muchogustocoffee.be of bel (+32 474 94 56 94) en we bekijken hoe we kunnen samenwerken. Wat ons betreft con mucho gusto!

Centraal Amerika

Geïnteresseerd om te weten hoe wij ook voor jou schitterende koffie kunnen sourcen?

Neem dan zeker contact met ons op.