ALS KOFFIE OOK VOOR JOU KWALITEITSVOL ‘MOET’ ZIJN.

JOUW BEDRIJF? DAT WERKT NIET ZONDER KOFFIE.

Als we familie, vrienden en klanten in onze coffee bar mogen geloven, is de koffie op het werk op z’n zachtst gezegd voor verbetering vatbaar. Ver weg in ons geheugen herinneren we ons ook nog automaten die iets produceerden wat ‘zwart & warm’ was. Maar de naam 'koffie' was het toch maar met moeite waardig.

Anderzijds merken we tot ons grote plezier links en rechts pogingen om er wat van te maken. Met veel genot introduceerden we in de voorbij maanden en jaren versgebrande specialty coffee op kantoor. De glimlachen die we zien verschijnen als we weer een verse lading koffie leveren, doen ons deugd en spreken boekdelen.

 

Jij hoorde of las zelf waarschijnlijk ook wel al eens wat over espressotoestellen, ‘slow coffee’,… Je merkte misschien ook op dat in die ene of die andere coffee bar waar ze met versgebrande koffiebonen werken de espresso steeds smaakvol(ler) is. Schitterend, dan denken wij dat jij misschien wel onze volgende kantoorklant wordt!

Koffie met zorg behandeld in de herkomstlanden. Ook hier is dat nodig.

Smaakvolle koffie op het werk? Dat kan toch niet. Zeker wel!
Verse koffie en apparatuur op maat Daar zorgen we graag voor.

JOUW (COFFEE)BAR/RESTAURANT EN KOFFIE?
DAAR ZORGEN WE SAMEN VOOR!

Prima plan! Of beter, een prima plan als het in ‘partnerschap’ kan. Als jij ook onze mening deelt dat koffie kwaliteitsvol MOET zijn en je wenst er werk van te maken dan kunnen we als partners met elkaar aan de slag. Wij brengen bakken vol goesting mee, onze meer dan 15 jaren ervaring & inzichten in koffie en onze ‘like-minded’ horeca-mentaliteit.

"Volgens ons heb je als (coffee)bar of restaurant geen leverancier nodig maar een koffiepartner met horeca-ervaring."

O ja, we leveren je ook graag koffie. Verse koffie. En écht vers deze keer! En ja, samen met onze toestel-partners kijken we graag welk toestel de klus klaart voor jouw zaak. Begeleiding & training, geen enkel probleem. Maar alleen als we partners kunnen worden in een verhaal dat draait rond het maken & schenken van betere koffie in jouw horeca-zaak. Hoe begint dat verhaal? Dat is heel eenvoudig, contacteer ons op roel@muchogustocoffee.be. De rest van het verhaal, dat schrijven we samen.

JOUW EVENT?
DAAR SCHENKEN WE GRAAG ONZE KOFFIE.

Dat moet ook kunnen. Zeker weten. Een vakbeurs, congres, diner op locatie, muziekfestival of een fijne lokale markt, we hebben in de voorbije jaren al heel wat locaties vakkundig voorzien van koffie. Filterkoffie of espresso? We bekijken het samen en zorgen dat het een meerwaarde wordt voor jouw event, voor jouw bezoekers. Je mailt ons maar: roel@muchogustocoffee.be.

Filterkoffie Moccamaster-style detail

Onze koffie. Onze stiel.
Onze smaak. Onze goesting.

We werken graag samen met andere vakmensen. We genieten van de interactie. Wil je meer weten over ons kwaliteitstreven en onze neus voor details kijk dan zeker even bij ROASTERY.